CASTRICUM/AKERSLOOT - Eindelijk mogen zee weer. Na 2 coronajaren, waarin er geen activiteiten mochten plaatsvinden is de Stichting Samen Spelen uit Akersloot heel blij dat we wederom een griezeltocht mogen organiseren.

Deze tocht zal, zoals gebruikelijk, plaatsvinden op Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum en wel op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022.
Het thema is dit jaar: De vloek van AX..

Het belooft opnieuw een spannende, griezelige en vooral vermakelijke avond te worden, dus heb je zin in een avondje griezelen, puzzelen en vooral lachen, geef je dan op.
Vanaf zaterdag 1 oktober wordt op de website www.stichtingsamenspelen.nl de mogelijkheid geboden om je in te schrijven.

Je kunt je individueel opgeven, maar ook als groep. Per groep van ong. 6 personen loop je door het donkere bos rondom Geversduin. De tocht duurt ruim een uur. Tijdens deze tocht ontmoet je allerlei personen of geesten die je een opdracht geven of vraag stellen. Aan het einde van de tocht geef je je antwoordformulier af. En wie weet win jij (met je groep) een vrijkaart voor volgend jaar.

De kosten bedragen € 12,-- pp. Deze kosten gaan geheel naar de Stichting Samen Spelen, die al jaren allerlei activiteiten organiseert voor zieke kinderen en mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Inschrijving is vanaf 12 jaar (vanwege het griezelige effect). Tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene.
Het is donker, de ondergrond is niet altijd even vlak, dus goede schoenen zijn een must en helaas is de tocht niet toegankelijk voor personen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.