CASTRICUM - Indie-Rockband The Lost Noise is verheugd de release aan te kondigen van haar nieuwste release Beautiful Mistake, die per 14 juni 2024 via alle streamingsdiensten te beluisteren is. Na het bescheiden succes van het laatste album ''Evolution'', heeft de band een nieuwe single opgenomen die volgens de band actueel is:

''Beautiful Mistake is een krachtig maar toch ook gevoelig nummer waar liefde, haat, natuur en beton samenkomen tot één geheel. In ons nummer staan milieuvervuiling, de donkere tijden in de samenleving en de rol van A.I. centraal, met toch een sprankeltje hoop hoe mislukkingen toch tot een mooi geheel kunnen komen.''

Nick Klok - Gitarist van The Lost Noise.

De band is in 2009 ontstaan en sindsdien neemt de band geregeld nummers op in de eigen oefenruimte in Castricum. Na de covid-pandemie heeft de band in 2023 EP: Evolution uitgebracht, een mix van krachtige rocksongs met subtiele lagen en solide groove.

In 2023 is daarmee de basis gelegd voor Beautiful Mistake. De krachtige tekst, in combinatie met de sferische tonen, geluiden, soundscapes en kenmerkende drumsamples, maken Beautiful Mistake een ballad, maar wel één van de alternatieve kant. De single is opgenomen in E-Sound Studio en in eigen beheer afgemixt en wordt dus op 14 juni 2024 gereleased op alle streamingsdiensten.

''Wij wilden de ingezette ''evolutie'' doorzetten en alle geleerde componenten samen laten komen tot één geheel. Omdat wij al zo lang in deze samenstelling spelen, was het zoeken naar de relevante lagen een organisch proces, wat weken duurde in plaats van maanden. Mede omdat het een actueel onderwerp David Ruijgvoorn - Gitarist van The Lost Noise.

The Lost Noise bestaat uit drummer Jelmer de Backer, gitaristen David Ruijgvoorn en Nick Klok en zangeres-bassiste Natascha Tamarit de Reus. Beautiful Mistake is vanaf 14 juni te beluisteren via alle streamingsdiensten als Spotify, Deezer, Apple Music. Verder kunt u contact opnemen met The Lost Noise via alle social media en haar website:

https://www.thelostnoise.com/

Laat u via social media weten wat u van haar laatste single Beautiful Mistake vindt?