CASTRICUM - Henny Dekker verzorgt een spirituele lezing met als thema ‘Reïncarnatie.’ Tijdens deze lezing wordt reïncarnatie vooral benaderd vanuit de ogen en de ervaring van Henny Dekker en collega reïncarnatie-therapeuten. En vanuit de vele ervaringen van honderdduizenden mensen die reïncarnatie-therapie sessies hebben gedaan. De lezing vindt plaats op donderdag 26 september van 19.30 uur tot 22.00 uur in de bibliotheek in Castricum.

Meerdere incarnaties
Volgens Henny dragen meerdere incarnaties bij tot jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Telkens is er variatie in geslacht, status, cultuur, religie en levensomstandigheden. Door deze wisselende rollen ontstaat er in het nu meer inlevingsvermogen, liefde en wijsheid. Is het verklaarbaar waarom jij bijvoorbeeld: uitzonderlijke talenten, angsten, negatieve overtuigingen of het direct vertrouwd voelen/ bepaalde herkenning hebt met sommige personen?

Déjà vu
Herken je dat, dat je zelfs bepaalde plekken en plaatsen, verschillende situaties lijkt te herkennen? Henny biedt in deze lezing een nuchter en breed scala aan informatie en opent deuren naar een ruimere visie. Geschiedenis, theorieën uit religies en filosofie vult hij aan met zijn eigen kennis en ervaring en verslagen van wetenschappers, journalisten en reïncarnatietherapie sessies.

Wie is Henny Dekker?
Henny Dekker, regressie- en hypnotherapeut, heeft vanaf zijn achttiende veel gereisd. Door spirituele ervaringen onderweg, ging hij zich daarin verder verdiepen. Naast zijn opleiding tot hypnotherapeut heeft hij ook een opleiding bij en van de pioniers van de reincarnatie-therapie gehad. Hij heeft de boeken 'De weg naar binnen' , 'Reis door de innerlijke werkelijkheid' en ‘Levens-lang’ geschreven plus diverse publicaties in vakbladen. Meer informatie en inkijkexemplaren van zijn boeken kun je vinden op www.karmaweb.nl.

Spirituele Avonden
De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 26 september. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 515 99 293.