CASTRICUM - Tijdens een van de zomerse avonden op het Castricumse strand mochten Alex Admiraal en Jo Simons namens Reddingsbrigade Castricum een cheque in ontvangst nemen met daarop een prachtige donatie van Camping Bakkum.

Naar eigen zeggen is Camping Bakkum de oudste en interessantste camping van Nederland. Het is gelegen langs de toegangsweg richting het Castricumse strand in het Noord-Hollands duinreservaat. Vele campinggasten recreëren dikwijls op het nabij gelegen strand, en uiteraard ook in het duinreservaat. Aangezien Reddingsbrigade Castricum waakt over de veiligheid van de strand- en duinbezoekers, en indirect dus ook over de vele campinggasten, is het mooi om te zien dat Camping Bakkum dit waardeert middels een prachtige donatie.

Alex Admiraal, voorzitter van de Stichting Steun de Reddingsbrigade, en Jo Simons mochten recentelijk op een prachtige zomerse avond een fantastische cheque in ontvangst nemen uit handen van Thijs Hoebe namens Camping Bakkum. De donatie van duizend Euro zal gebruikt worden in de aanschaf van nieuwe verrekijkers.