CASTRICUM - Hoe werken robots eigenlijk, wat kunnen ze en hoe kun je ze eigenlijk programmeren? Op woensdagmiddag 3 mei in de bibliotheek in Castricum kun je allerlei robots en apps uitproberen waarmee je leert programmeren!

Deelnemen

Meedoen? Kom in de meivakantie naar de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1) op woensdagmiddag 3 mei van 14.00 uur tot 15.30 uur. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelname bedraagt € 7,50. Bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.

PrutsHub
Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek in de bibliotheken in Heerhugowaard en De Mare waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. In de schoolvakanties brengt Bibliotheek Kennemerwaard de PrutsHub ook naar een vestiging dichtbij jou in de buurt.