CASTRICUM - Sinds 2 maanden is er iedere iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00, in het gebouw van stichting Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30 het Crea Café. Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum.


Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie of thee creatief bezig te zijn. Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je wekom.

Naast een aantal vaste terugkerende activiteiten (kaarten maken, haken, tekenen en werken met Fimo klei) hebben we ook eenmalige activiteiten.
Zaterdagochtend 29 oktober gaan we porselein schilderen. Saaie theepotten, bekers, schotels en borden, kun je heel eenvoudig een bijzonder uiterlijk geven, door ze met stiften te beschilderen en vervolgens af te bakken in een oven.

Mocht je zelf geen servies hebben om te beschilderen, dan hebben we een beperkte voorraad 2e hands servies, die je voor een kleine bijdrage kunt overnemen.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een E-mail naar CreaCafe1901@gmail.com.