CASTRICUM - Eindelijk kan Evangeliegemeente Castricum weer een paasbrunch organiseren. Na twee jaar Corona is het weer mogelijk. Graag nodigen wij u uit voor deze heerlijke brunch, met lekkernijen gemaakt door onze gemeenteleden.

Wij hebben die dag een gastspreekster met een theater achtergrond. Zij combineert haar overdenking met veel creativiteit. Ook betrekt zij de aanwezigen in haar verhaal en maakt zij gebruik van beeldmateriaal.

Wij vieren met Pasen dat Jezus Christus drie dagen na de kruisiging uit de dood is opgestaan. Onze gemeente maakt er altijd een feest van. Wij hebben geen kerkorgel, maar een huisband. Zij verzorgen de muziek en spelen vooral opwekkingsliederen. De band bestaat uit twee gitaristen, een drummer, drie zangeressen en een zanger.

Onze gemeente is gevestigd in Geesterhage. In de gang van dit gebouw zal een kunstroute zijn. De creatievelingen onder ons tonen daar hun werk. Er is ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor hen is er een springkussen en kunnen zij lekker knutselen.

De paasbrunch is op zondag 17 april. De inloop is vanaf 10.15 uur. De samenkomst begint om 10.30 uur. U bent dan welkom. Graag van te voren aanmelden. Dat kan per mail via: info@egcastricum.nl.

De reguliere diensten zijn zondags vanaf 10.00 uur. U bent dan van harte welkom. Kinderen kunnen mee. Voor hen is er een opvang en een zondagsschool. De samenkomsten op de zondag worden ook altijd gestreamd. Wij nemen daarbij uw privacy in acht. Bezoekers komen niet in beeld. U kunt de diensten bekijken via onze website www.egcastricum.nl. Daar vindt u ook meer informatie over ons.

De thuisbasis van Evangeliegemeente Castricum, is Cultureel Centrum Geesterhage. Het adres is, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum.