CASTRICUM - Op dinsdag 1 september om 15.30 uur, is de feestelijke opening van het Peutercafé Castricum met veel leuke verrassingen voor de peuters. Het doel van dit nieuwe project van Welzijn Castricum is een contactruimte bieden aan ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier kunnen ouders (en grootouders) ervaringen met elkaar delen en interessante informatie ontvangen, terwijl de kinderen spelen.


Op Maandag is er het Moedercafé van 9.30 - 11.00 uur met interessante informatie voor moeders en activiteiten voor de kinderen. Op dinsdag van 10.00 - 11 uur is het Spelen met Taal, waar de kinderen en hun ouders de taal oefenen door middel van verhalen en spelletjes. Tenslotte zal er vrijdag bij het Ouder-Kindcafe ruimte zijn om gezellig samen koffie te drinken en te praten terwijl de kinderen spelen.


Locatie: Buurt- en Biljartcentrum Castricum, van Speykkade 61, 1901 XB Castricum.
Meer informatie bij Welzijn Castricum. Tel 0251-65 65 62. info@welzijncastricum.nl. In verband met de corona maatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk op mobiel Peutercafe 06 - 42 89 21 57. Volg ook de Facebookgroep van het Peutercafe om op de hoogte te blijven van actuele onderwerpen.