CASTRICUM - Ben je een denker, een doener of een gezelschapsmens? In ieder mens schuilt een vrijwilliger.

Wil je, bijvoorbeeld naast je huidige baan of andere activiteiten, ook als vrijwilliger voor een paar uur per maand aan de slag, maak dan een afspraak bij de vacaturebank om je te oriënteren. Vrijwilligerswerk is bij uitstek geschikt om kennis te maken met andere werkvelden of om nieuwe maatschappelijke functies voor jezelf te ontdekken. Je breidt je netwerk uit, leert nieuwe mensen kennen en een andere kant van jezelf ontdekken. Ook als je geen baan hebt of al lang niet meer werkt is het doen van vrijwilligerswerk een zinvolle bezigheid. Je bent in ieder geval nooit te oud maar ook niet te jong om te starten.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft een vacaturebank met vacatures van organisaties in de gemeente Castricum die vrijwilligers zoeken. Zit daar niet direct iets passends bij, dan kan ook bekeken worden of een organisatie iets kan met uw expertise.

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, bel dan naar 0251 – 65 65 62 of mail naar vcc@welzijncastricum.nl. U kunt ook een kijkje nemen op de website www.vrijwilligerswerkcastricum.nl