CASTRICUM - Twee maal per maand worden er op zaterdag van 10.00 tot 12.00, in het gebouw van stichting Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30, creatieve activiteiten aangeboden in het Crea Café. Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum.

Op de website www.egcastricum.nl kun je lezen op welke zaterdagen het CreaCafé is geopend en welke workshops wanneer worden gegeven.

Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie of thee creatief bezig te zijn. Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je wekom.

Aanstaande zaterdagochtend, 8 april, zal er een kennismaking workshop aquarelleren worden gegeven. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers, na een korte introductie en instructie, zelf een aquarel tekening gaan maken.

Mocht je vragen hebben over deze workshop, of meer willen weten over het Crea Café, stuur dan een E-mail naar CreaCafe1901@gmail.com.