CASTRICUM - De Vrijwilligersacademie BUCH organiseert voor vrijwilligers en mantelzorgers cursussen en workshops. Op woensdag 24 maart is er van 19.30 – 21.30 uur de online workshop Grenzen Stellen in het Vrijwilligerswerk.

Het stellen van grenzen kan een uitdaging zijn in het vrijwilligerswerk: het willen inzetten voor de klanten, deelnemers en de organisatie en niemand teleurstellen… Maar toch is het belangrijk al die inspanningen in evenwicht te doen, zodat men zich prettig blijft voelen en het vrijwilligerswerk leuk blijft vinden. In de twee uur durende interactieve workshop wordt herkend wanneer het ‘grenzen stellen’ lastig is en wat daar aan ten grondslag ligt. Theorie én met elkaar in gesprek gaan worden afgewisseld. Het is een interactieve training! Trainer Elsbeth Ophoff werkte 20 jaar in het bedrijfsleven en heeft sinds 2009 haar eigen bedrijf, zij werkt als coach/trainer voor diverse Vrijwilligersacademies.

Aanmelden kan op www.vrijwilligersacademiebuch.nl. Meer informatie bij Welzijn Castricum | Steunpunt Vrijwilligerswerk, tel. 0251 – 65 65 62 of mailen naar vcc@welzijncastricum.nl.