CASTRICUM - Op vrijdag 2 oktober is er een multi-sportochtend in de gemeente Castricum met Pilates, Nordic-walking en een GezondOud les. Een uitgelezen kans om kennis te maken met deze beweegactiviteiten. Bewegen in groepsverband is gezond, maakt je vitaal en het zorgt voor sociale contacten. Daarnaast is er niks mooiers dan bewegen in de buitenlucht, vooral in deze tijd. Alle 60+ers zijn van harte welkom, sportief of niet-sportief. Meld je aan via onze website.

De ochtend start om 10.00 uur en zal rond 12.00 uur afgelopen zijn. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Geversweg in Castricum (tegenover Geversweg 9). Tijdens deze ochtend komen alle drie de activiteiten aan bod. Uiteraard sluiten wij de ochtend af met koffie of thee op gepaste afstand.

Inschrijven is verplicht en moet vóór donderdag 1 oktober via www.teamsportservice.nl/kennemerland. Voor vragen kun je contact opnemen met Winnie Assendelft (Buurtsportcoach Castricum) wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-25 47 40. Bovenstaande wordt georganiseerd door Team Sportservice Kennemerland in het kader van de Nationale Ouderendag.