CASTRICUM - Sinds begin oktober loopt er een collectieve inkoopactie woningisolatie, georganiseerd door de gemeente Castricum in samenwerking met Duurzaam Bouwloket. U kunt zich hier voor aanmelden tot vrijdag 15 januari. Dus wees snel! Binnen deze actie kunt u een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte aanvragen voor de maatregelen: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing. Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan via www.duurzaambouwloket.nl/castricumisoleert.

Inkoopactie

Er zijn inmiddels al 300 offertes aangevraagd. De reden waarom de inkoopactie wordt georganiseerd is omdat de gemeente u graag verder wil helpen bij het energiezuinig maken van uw woning. “Uw woning isoleren is goed voor uw portemonnee, uw wooncomfort en voor onze toekomst,” aldus wethouder Binnendijk. “Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt u deze mogelijkheid voor een scherpe offerte.”

Meer informatie, webinars en adviesgesprekken

Tijdens de webinars in oktober werden de verschillende isolatiemaatregelen, de inkoopactie en de beschikbare subsidies uitgelegd. Wilt u meer advies? De gemeente biedt gratis adviesgesprekken aan bij Duurzaam Bouwloket. U kunt zich aanmelden voor de inkoopactie, het webinar terugkijken en u aanmelden voor een adviesgesprek door te kijken op www.duurzaambouwloket.nl/castricum. U kunt ook zelf een stappenplan maken voor het verduurzamen van uw woning via woningplannner.duurzaambouwloket.nl. Duurzaam Bouwloket is bereikbaar per mail (info@duurzaambouwloket.nl) of telefonisch (072 - 743 39 56).