CASTRICUM - “We zijn ontzettend blij en trots dat er in deze moeilijke tijden ook wat positief nieuws te melden is”.

Op 21 januari werd het sponsorcontract getekend door Stef Terluin en Edwin Steeman.

Zwemvereniging CIS kwam in contact met Terluin Webdesign uit Alkmaar om de website te vernieuwen. Dat intensieve contact verliep zo soepel dat er gedacht werd aan een verdere samenwerking. Uiteindelijk werd daarom besloten een sponsorcontract af te sluiten. Naast service en onderhoud aan de website wordt ook een financiële bijdrage geleverd.

Stef en Thijs Terluin zijn nu 3,5 jaar zelfstandig actief als webdesigners en hebben inmiddels een flink klantenbestand opgebouwd. “We zijn begonnen vanuit zolder in ons ouderlijk huis in Akersloot” aldus Stef, “maar inmiddels zijn we verhuisd naar een bedrijfspand in Alkmaar. We vinden de CIS een prachtige vereniging die zich inzet voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken en willen hen daarom graag structureel steunen”.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en blij dat we Terluin Webdesign voor langere tijd aan ons hebben kunnen binden. Wilt u ook zien hoe de nieuwe website van de CIS er uit ziet? Kijk dan snel op www.zwemvereniging-cis.nl

Elke week op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur verzorgt zwemvereniging CIS in zwembad De Witte Brug een uurtje zwemmen voor mensen met een beperking. De groep wordt begeleid door enthousiaste en getrainde vrijwilligers.

Er komen hier mensen met een lichte tot een zwaardere beperking. Het kan gaan om rugklachten of gewrichtsproblemen, hartklachten, reuma, longproblemen of om het herstellen na een herseninfarct. Maar ook nemen slechtziende- en slechthorende mensen deel en deelnemers met spierspasmen of het syndroom van Down.
Het zwembad is ingesteld op alle soorten beperkingen, het water heeft een temperatuur van 30 graden en het zwembad is rolstoel- en rollatortoegankelijk. Bij het omkleden kan hulp gegeven worden. Waar gewenst worden deelnemers begeleid bij het ingaan van het bad (dat kan met een tillift of de luie trap) en tijdens het zwemmen. Het merendeel van de leden zwemt zelfstandig.

CIS is een afkorting van Castricumse Invaliden Sportclub.