Maak van je tijd kwali-tijd en trek je eens lekker terug tijdens deze minretraite van één dag. Een dag vol ontspanning en plezier met alleen maar activiteiten en passiviteiten die jou weer opladen. Ook duiken we deze dag in de wereld van de ayurveda.

Ayurveda is een van de oudste medische stelsels ter wereld en stamt, net zoals yoga, uit India en is duizenden jaren oud. Beide disciplines beogen hetzelfde doel, namelijk lichamelijke en geestelijke volmaaktheid. Zij hebben dan ook vele gemeenschappelijke opvattingen. Door haar alles omvattende zienswijze staat Ayurveda weer in het middelpunt van de belangstelling en ondervindt alom erkenning. Het geheim van haar succes schuilt in haar eenvoud, haar natuurlijkheid en effectiviteit: volgens Ayurveda is een duurzaam innerlijk evenwicht de basis voor volkomen welzijn, natuurlijke schoonheid en handhaaft een bestendig goede gezondheid.

Dit staat er op het menu:

Meditatie & Yogales

Kom in contact met de dag en met jezelf tijdens deze yoga en meditatie sessie gegeven door onze eigen Yvonne.

Massage halfuurtje & pauze

Geef je een momentje over aan een heerlijke gezichts, voet of schoudermassage van 15 minuten, maak een wandelingetje of ga even lekker liggen in het gras.

Ayurvedische lunch

Lifestyle coach en voedingsdeskundige Alena Kadidlova serveert een rijke ayurvedische lunch. Hartig en zoet, biologisch en verantwoord.

Welk ayurvedisch type ben jij? Workshop.

Alena neemt ons mee in de ayurveda en we doen de persoonlijke check…

Ontdek welk ayurvedisch ‘type’ (welke dosha) jij bent. Je leert over de betekenis van de dosha’s en over de invloed van de elementen op je lichaam en geest. Wat zijn de dingen die jou uit balans brengen en wat kun je doe om weer in balans te komen?

Massage halfuurtje & pauze

Geef je een momentje over aan een heerlijke gezichts, voet of schoudermassage van 15 minuten, maak een wandelingetje of ga even lekker liggen in het gras.

We sluiten de dag feestelijk af!

Hoe? Verassing! Wil je niet missen, moet je een keer meemaken…..;-)

Praktische informatie:

Wanneer? Zondag 27 maart 10:00 - 17:00 uur

Waar? Yoga centrum Castricum op de Geesterduinweg 3 te Castricum

Met wie? Yoga Castricum, Lifestyle coach Alena Kadidlova en massagepraktijk Gezondheidsbehandelingen…

Voor wie? Iedereen die er aan toe is en het zichzelf gunt, met of zonder yoga ervaring.

Kosten? € 159,-

Aanmelden? Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar info@yogacastricum.nl