CASTRICUM - Aan tafel met... Bea Hageman. ​Bea Hageman is op vrijdag 25 oktober onze gast aan tafel in de bibliotheek in Akersloot. Bea Hageman vertelt over de oorsprong en het maken van mandala’s. Zij houdt zich al vele jaren bezig met het maken van mandala’s en neemt ook voorbeelden mee. Daarna ga je natuurlijk ook zelf aan de slag. Je bent van harte welkom. Schuif aan!


Wanneer De workshop van Bea vindt plaatst op vrijdag 25 oktober van 15.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Akersloot, Rembrandtsingel 1, 1921 EK. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De bibliotheek zorgt voor koffie en thee.


Aan tafel met… Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kunt je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.