LIMMEN - Macque van der Water verzorgt op woensdagmiddag 25 maart, om 15.00 uur, een mini workshop macramé boekenleggers maken in de bibliotheek in Limmen. Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn? Kom je ook? Macque van der Water heeft een atelier in Castricum waar zij workshops verzorgt, naai- haak- en breilessen geeft en ook op bestelling nieuwe kleding maakt.


Op woensdagmiddag 25 maart kun je samen met Macque een macramé boekenlegger maken. Het materiaal neemt zij mee. De toegang is gratis maar je kunt eventueel een vrijwillige bijdrage geven voor het goede doel, deze keer is dat ALS.

Voor deze mini workshop en meer informatie over Atelier Macque kun je woensdag 25 maart aanschuiven aan de tafel. De koffie en thee staan klaar. Je bent van harte welkom.

Aan tafel met...
Aan tafel met... in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een "Aan tafel met..." wilt verzorgen kun je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.