CASTRICUM - In de serie De Ochtenden kun je op donderdag 5 september om 10.00 uur in de bibliotheek in Castricum komen luisteren en kijken naar een luisterlezing over Franse Chansons. Tijdens deze luisterlezing krijg je die prachtige chansons te horen met de Nederlandse vertaling, en kom je meer te weten over de artiesten. Fluitist Fred Suring vertelt er gepassioneerd over.

Van Brel tot Piaf

We kennen ze allemaal wel, die prachtige Franse chansons uit de vorige eeuw. Maar helaas spreken we niet allemaal Frans. Tijdens deze luisterlezing krijg je die prachtige chansons te horen met de Nederlandse vertaling, en kom je meer te weten over de artiesten. We besteden aandacht aan de levens en chansons van: George Brassens, Françoise Hardy, Jacques Brel, George Moustaki, Gilbert Bécaud, Charles Aznavour en natuurlijk aan Edith Piaf. Deze lezing is een must voor iedere liefhebber.

Fred Suring
Fred Suring is van huis uit fluitist en gaf zijn hele leven fluitlessen. Naast zijn fluitdocentschap was hij docent muziekgeschiedenis bij Cool in Heerhugowaard.

De Ochtenden
Bibliotheek Kennemerwaard organiseert regelmatig een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De toegang is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in één van onze vestigingen (je betaalt met pin).