CASTRICUM - In de serie De Ochtenden kun je op donderdag 5 maart om 10.00 uur in de bibliotheek in Castricum komen luisteren en kijken naar een luisterlezing over Herman van Veen. In deze luisterlezing ligt de nadruk op het luisteren en genieten van de liedjes van deze alleskunner. Aan de hand van video’s, cd opnames en interviews maak je kennis met de wereld van Herman van Veen. Fluitist Fred Suring vertelt er gepassioneerd over.

Dat tedere gevoel, een ode aan Herman van Veen
Fred Suring gaat tijdens de lezing ook in op de fantastische musici die Herman van Veen al jaren begeleiden of hebben begeleid. De helaas inmiddels overleden Erik van der Wurff, maar ook vertrokken muzikanten zoals Harry Sacksioni en zijn opvolgster Edith Leerkens komen voorbij in deze boeiende lezing. Deze lezing is een must voor iedere liefhebber.

Fred Suring
Fred Suring is van huis uit fluitist en gaf zijn hele leven fluitlessen. Naast zijn fluitdocentschap was hij docent muziekgeschiedenis bij theater Cool in Heerhugowaard.

De Ochtenden
Bibliotheek Kennemerwaard organiseert regelmatig een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De toegang is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in één van hun vestigingen (je betaalt met pin).