CASTRICUM - In de serie De Ochtenden kun je op donderdag 3 oktober om 10.00 uur in de bibliotheek in Castricum komen luisteren en kijken naar een lezing over chocolade. Meester Patissier in ruste Arend Top vertelt gepassioneerd over de wereld van cacao en chocolade, die al 5000 jaar oud is. Van de Maya-indianen tot aan de verwerking in de moderne fabrieken van nu.


Aan de hand van een presentatie, film en proeverij ontrafelt Arend de geheimen en gezonde kwaliteiten van deze populaire lekkernij.


De Ochtenden
Bibliotheek Kennemerwaard organiseert regelmatig een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.


Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De toegang is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in één van onze vestigingen (je betaalt met pin).