CASTRICUM - Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik - De basis iets voor jou. Deze cursus van vijf bijeenkomsten start op dinsdag 1 oktober in de bibliotheek in Castricum. Een bijeenkomst is steeds van 09.30 tot 10.30 uur. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

Met een kleine groep deelnemers maak je gebruik van computers van de bibliotheek. In een rustig tempo word je geholpen om de computer te leren kennen. Je krijgt filmpjes te zien waarmee je steeds een stapje verder komt.

Wanneer en waar?
De cursus is voor echte beginners, en duurt 5 weken op de data: 1, 8, 15, 22 en 29 oktober. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-. De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum.

Aanmelden

Geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden, dat kan bij de klantenservice in de bibliotheek. Er kunnen maximaal 9 mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.