VELSERBROEK - Op zondag 16 december luidt PWN Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum de kersttijd in met een gezellige kleinschalige kerst fair. Op deze markt, die in het tentoonstellingsgedeelte plaats vindt, zijn diverse duurzame kerstcadeautjes als sieraden, schoonheidsproducten, accessoires, kerstgroen, keramiek, chocolade en kers(t)verse stollen te koop. Ook kunt u een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein drinken of genieten van winterse lekkernijen. En hoe leuk is het, als u een selfie kan maken met de kerstman?

Voor de kinderen valt er natuurlijk ook van alles te beleven. De boswachter vertelt hoe dieren in het winterseizoen overleven en kinderen kunnen meedoen aan een winterse speurtocht, kerstversiering knutselen, of een kerstkaars of kerstboom vilten. In de filmzaal wordt een mooie kerstfilm vertoont: Kerstmis, een feest van sterren.

De kerst fair duurt van 11.00 uur tot 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Wel vragen we voor sommige knutselactiviteiten een kleine vergoeding.

Kijk voor meer informatie op onze activiteitenpagina: www.pwn.nl/eropuit.