CASTRICUM/LIMMEN - De Zuiderkerk in Limmen is zondag 17 december van 15.00 uur en 19.30 uur gevuld met mooie kerstmuziek van het koor Connection uit Castricum.

Wilt u genieten van prachtige kerstklanken en kerstsfeer dan mag u de voorstellingen van Connection dit jaar niet missen! Het koor geeft op 17 december twee kerstconcerten in de Zuiderkerk. Een breed scala aan bekende –en minder bekende- kerstnummers zal daar ten gehore worden gebracht.

Connection is een meerstemmig koor met ongeveer 30 zangers en zangeressen. Het koor beheerst vele stijlen waaronder up tempo gospels, ingetogen ballads en ook een aantal klassieke kerstnummers. Connection kan prachtig a capella zingen maar komt pas echt los als het combo het koor begeleidt. Het koor staat onder leiding van dirigent Rolien Eikelenboom.

U bent welkom om weg te dromen in kerstklanken die Connction die dag ten gehore brengt. Entree is 12,50 euro, adres: Zuidkerkenlaan 25 te Limmen. Kaartjes zijn te bestellen via: kaartverkoopconnection@gmail.com