HEEMSKERK/CASTRICUM - Met JouwSportPas (JSP) kunnen basisschoolkinderen en volwassenen vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze. Het werkt als volgt: een sport uitkiezen, inschrijven, €5,- betalen via Ideal en vervolgens vier keer meedoen bij een vereniging of sportorganisatie. Elk schooljaar zijn er 3 blokken om aan mee te doen. Inschrijven voor blok 1 kan tot en met11 oktober via de website van Team Sportservice Kennemerland.

Jeugd
Heb je talent voor basketbal, breakdance of judo? Benieuwd wat je leert bij selfdefence, de reddingsbrigade of scouting? Vind je het leuk wekelijks te dansen, zwemmen of hockeyen? Ontdek het met JouwSportPas! Team Sportservice Kennemerland biedt samen met verenigingen en sportorganisaties kinderen uit groep 1 t/m 8 uit de gemeenten Castricum en Heemskerk de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor kleutergym, waterpolo, volleybal, voetbal, jeugdkickboksen en meer.

Volwassenen

Ook volwassenen hebben met JouwSportPas de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Elk blok is er een gevarieerdekeuze aan sporten, zoals zumba, badminton, schermen, hiphop, mountainbiken en meer.

Inschrijven
Op www.teamsportservice.nl/kennemerland vind je de link naar de JSP website. Inschrijven voor blok 1 kan nog tot en met 11 oktober. De lessen starten na de herfstvakantie.