UITGEEST - Heb je weleens vanuit het water het prachtige Uitgeestermeer en de lucht daarboven bekeken? De kanoërs van de Kanovereniging Uitgeest (KVU) genieten hier elke keer weer van.

Kanovaren is een pure, recreatieve watersport. Gemakkelijk te leren, niet duur, milieuvriendelijk en heerlijk ontspannend. De ideale sport voor onze waterrijke omgeving. Met een kano kom je op de mooiste plekjes, ook die waar andere watersporters niet kunnen komen. Je kan het alleen doen, met z’n tweeën of in groepjes. Voor jongeren is er een jeugdafdeling die vaak vaart en zomers kampeert. De een kanoot om tot rust te komen, de ander wil juist lange tochten afleggen of op zee in de branding stoeien. Alles kan maar alles begint met een eerste instapavond. Op zo’n avond ga je samen met een ervaren kanoer het water op en kun je proberen of kanoen ook iets voor jou is zonder verdere verplichtingen.

Wil je eens vrijblijvend meevaren?
Meld je aan www.kanovereniging-uitgeest.nl voor een van onze instapavonden op woensdagavond 6 of 13 september 2023. Verzamelen om 18:40 uur.

Kanovereniging Uitgeest heeft ruim honderd leden en heeft een clubhuis in een historisch gebouw aan de Meldijk 27. Vanuit ons clubhuis zit je binnen enkele minuten op het mooie Uitgeestermeer, een droomlocatie! Je hoeft niet eens zelf een kano te bezitten want je kunt gebruik maken van onze uitstekende club-boten.

Mocht je na deze instapavond lid willen worden dan kan dat ook. Je krijgt dan eerst vier instructieavonden op het meer. Na deze avonden beheers je de basisvaardigheden van kanovaren en kun je veilig op pad. Hierna kun je zelf bepalen wanneer en met wie je lekker gaat varen.

Wil je een keer meevaren of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website

www.kanovereniging-uitgeest.nl, Facebook of Instagram of mail naar kvu@kanovereniging-uitgeest.nl.