LIMMEN - Op woensdag 28 juni is er weer Jaarmarkt in Limmen. Bijna 150 kramen staan verdeeld over de Vuurbaak, Kerkweg en de Dusseldorperweg en maken er samen een veelzijdige markt van. Van 14.00 tot 21.00 uur zal het centrum van Limmen weer bruisen van de handel, aanbiedingen, activiteiten, lekker eten en gezellig publiek. Net als eerdere edities hoopt de organisatie op mooi weer en op een nog mooiere opkomst vanuit de hele regio.


U kunt op de Jaarmarkt zomaar een paar uur zoet zijn. Diverse eetmogelijkheden zorgen ervoor dat u geen honger hoeft te krijgen. We hebben dit jaar 3 plekken met bankjes geregeld zodat je hier het eten kan nuttigen (foodcourts). Zoals elk jaar is er weer een breed assortiment aan kramen met veel lokale ondernemers die leuke aanbiedingen hebben. Diverse verenigingen uit het dorp zijn daarnaast goed vertegenwoordigd. Zo geeft de Harmonie 's avonds een optreden (19:00 – 20:00). Niet alleen lokale ondernemers, maar ook van buitenaf zijn er ondernemers die van alles aanbieden. Bij de kerk zal er een attractie zijn voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Van kleding tot muziek en van lekker eten tot aan literatuur. En dat allemaal voor jong en oud!

Vredeburg

De benedenverdieping van Vredeburg aan de Dusseldorperweg is ook dit jaar weer geopend voor publiek. Tal van verenigingen laten hier zien wat er zoal gedaan kan worden. Bij goed weer is het terras bij Vredeburg geopend. Alsof dat niet genoeg is hebben ook EetBarLekker en Heeren van Limmen hun terras uitgestald om de bezoekers van de Jaarmarkt te verwelkomen.

Op woensdag 28 juni bent u van 14.00 tot 21.00 uur welkom om deze prachtige en bovenal gezellige markt te bezoeken!