CASTRICUM - Huis van Hilde zoekt nieuwe vrijwilligers voor verschillende afdelingen.

Daarom organiseert het archeologiemuseum in Castricum op zondag 20 september 2020 een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerde toekomstige vrijwilligers een kijkje nemen en uitleg krijgen over de verschillende vrijwilligersfuncties.

Huis van Hilde kan niet zonder haar vrijwilligers; ze draaien baliediensten en bemensen de winkel, geven rondleidingen, helpen met de organisatie van activiteiten en geven ondersteuning aan de educatie- en communicatieafdeling. Nu Huis van Hilde sinds juni weer open is, is ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom organiseert Huis van Hilde een informatiemiddag voor nieuwe, geïnteresseerde vrijwilligers op zondag 20 september van 13.00 – 17.00 uur.

Gratis rondleiding en informatiemarkt
Tijdens deze informatiemiddag zijn geïnteresseerden welkom voor een gratis rondleiding door het gebouw en is er een informatiemarkt waar elke vrijwilligersfunctie meer wordt toegelicht. Uiteraard houdt Huis van Hilde rekening met de richtlijnen van het RIVM en moet u zich van tevoren aanmelden.

Aanmelden
Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Huis van Hilde? En deel uit te maken van deze leuke ‘Hilde-familie’? Meld u aan voor een van de rondleidingen en bezoek de infomarkt op zondag 20 september tussen 13.00 -17.00 uur.

Programma
13.00 – 14.00 uur rondleiding (max 10 personen)
14.00 – 15.00 uur rondleiding (max 10 personen)
15.00 – 16.00 uur rondleiding (max 10 personen)

Tussen 13.00 – 17.00 uur is de infomarkt gratis doorlopend te bezoeken.

Opgeven voor deze informatiemiddag kan door een e-mail te sturen naar: communicatie@huisvanhilde.nl met als onderwerp: 'Informatiemiddag vrijwilligers + het tijdstip van je gekozen rondleiding'