CASTRICUM - Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte via de computer? Zit je met vragen en zou je graag willen dat een expert meekijkt voor je op de verzendknop drukt? In maart en april kun je in de bibliotheek in Castricum terecht voor ondersteuning. In Castricum wordt de hulp bij de aangifte 2021 verzorgd door vrijwilligers van de Stichting Welzijn en Socius.

De hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn gratis en voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Bezoekers aan deze speciale belastingspreekuren doen zelf hun aangifte. Heb je vragen of twijfel je aan de juiste aanpak, dan is er ondersteuning aanwezig die jou met raad en daad bijstaat. Dit alles gebeurt op een computer van de bibliotheek in de bibliotheek.

Wanneer?
De vrijwilligers van de Stichting Welzijn en Socius helpen je graag met je belastingaangifte in de bibliotheek in Castricum op woensdag 23 en 30 maart. En op woensdag 6, 13 en 20 april. Zij staan voor je klaar van 11.00 tot 12.00 uur.

Wat heb je nodig?
De hulp is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Neem je administratie, jaaropgaven en een werkende DigiD inlog mee. Boven de inkomensgrens van € 28.000 word je geleerd hoe het digitaal aanvragen in zijn werk gaat, beneden deze inkomensgrens wordt ook inhoudelijke ondersteuning geboden.