CASTRICUM - Het ja-gevoel is een innerlijk weten dat iets klopt. Hierop koersen als op een kompas geeft vreugde en vervulling en leidt naar ontplooiing van je potentieel. Toch ploeteren we vaak tegen deze natuurlijke levensstroom in, op basis van diepgewortelde overtuigingen zoals ‘ik ben het niet waard’ of ‘ik kan het niet’. Linda Rood vertelt op donderdag 26 maart in de bibliotheek in Castricum hoe je het Ja gevoel kunt ervaren. Tijdens deze lezing zal Linda de Vragen naar Vrijheid demonstreren, een methode tot zelfonderzoek, waarmee je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen die het JA-gevoel in de weg kunnen zitten.

Linda Rood ontdekte en ontwikkelde de levensveranderende methode de 'Vragen naar Vrijheid' en schreef erover in het boek Het Ja-gevoel en in het kinderprentenboek Mees en de magische poort. In haar praktijk hielp zij hiermee al veel mensen zich over te geven aan hun natuurlijke staat van zijn en het geluk van dit moment te ervaren. Met de Vragen naar Vrijheid kan iedereen de 'Ja, maren', die velen zo in de weg staan in de zoektocht naar geluk en liefdevol ontmoeten ontmantelen. Zo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om jezelf te ontplooien. De lezing is dynamisch; Linda zal naast het vertellen van haar verhaal en het beantwoorden van vragen ook een begeleide meditatie geven en de lichte variant van de Vragen naar Vrijheid demonstreren.

Wie is Linda Rood?
Linda Rood ontdekte het ja-gevoel toen zij zelf een persoonlijke crisis doormaakte. In haar praktijk gebruikt zij sinds een aantal jaren de Vragen naar Vrijheid en veranderde er de levens van veel mensen mee. Naast het geven van individuele sessies, organiseert ze ook meditatieve bijeenkomsten, stiltedagen en trainingen. Voor meer informatie over haar werk kun je kijken op www.lindarood.com.

De lezing is onderdeel van de Inspiratie avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Astrid Dobbelaar, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 26 maart. Ze starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 12,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via www.brightnow.nu/lezingen.