CASTRICUM - In augustus heeft De Oude Keuken een Griekse maand op het menu staan. Speciaal voor de thuisblijvers of voor vakantiegangers die nog even in vakantie sferen willen blijven. Bij De Oude Keuken kunt u terecht voor heerlijke Griekse gerechten, leuke muziek en mooie zomeravonden. De mediterrane sfeer zal naar voren komen en u waant zich even helemaal in Griekenland.

Tijdens zijn vakantie in Griekenland raakte chef kok Wouter van De Oude Keuken geïnspireerd! Een Griekse kok bereidde heerlijke Souvlaki s op een eenvoudige BBQ terwijl de gasten eromheen zaten en konden mee genieten van de kookkunsten. ‘’De sfeer en het eten was geweldig. Terug naar de basis in een unieke vakantie-setting. Dat wilde ik graag mee terugnemen naar De Oude Keuken,’’ zegt chef kok Wouter. In augustus staan de avonden geheel in het teken van de Griekse keuken, inclusief houtskool barbecue op het terras. Denk aan gerechten als souflaki, tzatziki en een Griekse salade. Er zit voor iedereen wel wat bij!

U kunt vanaf 2 augustus tot en met 1 september op vrijdag, zaterdag en zondag avond genieten van het Griekse menu. Daarnaast is er in deze maand ook bijna elke zondag live muziek bij De Oude Keuken. U kunt in deze periode geen diner van de kaart bestellen. Lunchen van de kaart kan natuurlijk wel. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via de website van De Oude Keuken. Hier vindt u ook het Griekse menu en het muziekprogramma van augustus.

www.deoudekeuken.net