CASTRICUM - Kinderen die in Castricum wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten, kunnen tot aan de zomervakantie meedoen met de gratis Sportfit lessen van Team Sportservice Kennemerland! Deze les is voor kinderen die willen werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.


De Sportfit lessen ondersteunen kinderen die aan een gezonde leefstijl en aan een gezond gewicht willen werken. De sportles wordt vanaf donderdag 9 juni, zes weken lang op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. Onder begeleiding van de buurtsportcoach gaan de kinderen lekker sporten. Plezier maken staat tijdens de lessen centraal. Daarnaast leer je spelenderwijs over een gezonde leefstijl. Aan bod komen bijvoorbeeld: bootcamp, balsport en leerzame spellen met thema’s als gezonde voeding, water drinken en het belang van voldoende bewegen.

Aanmelden
Wie mee wil doen aan Sportfit kan zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier dat te vinden is op https://jouw.teamsportservice.nl/kennemerland/project/sportfitcastricum/ Op deze website is meer informatie te vinden. De lessen zijn helemaal gratis, aanmelden voor de lessen is verplicht. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via, wdekker@teamsportservice.nl of 0251-254740.