CASTRICUM - Wil je graag fitter of actiever worden? Dan zijn de leefstijllessen voor volwassenen echt iets voor jou! Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Tijdens deze lessen kunnen volwassenen (30 t/m 60 jaar) uit de gemeente Castricum dat onderzoeken.


Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. De lessen staan in het teken van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Dit trainen we door spierversterkende oefeningen maar ook door verschillende bal-, team- en racketsporten. Alle lessen worden gegeven door een ervaren buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland.

De lessen zijn 6x op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal aan de Walingstuin 1 in Castricum. De eerste les is op dinsdag 19 september, een frisse start na alle zomervakanties! Samen gaan we er tegen aan. Na de lessen gaan we in gesprek over het bestaande beweegaanbod binnen de gemeente. Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Meld je dan aan via de agenda op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland. Nog vragen? Neem dan gerust contact op via 088-2037340 of kennemerland@teamsportservice.nl

De gemeente Castricum vind de gezondheid van haar inwoners erg belangrijk en financiert daarom de buurtsportcoach vanuit Team Sportservice die deze lessen verzorgt.