CASTRICUM - Hoe fit ben je eigenlijk? En heb je het gevoel dat het anders kan maar je weet je niet hoe? Soms is de eerste stap om je leefstijl aan te passen of om te gooien best lastig. Team Sportservice geeft inzicht in de sport mogelijkheden en de aanbieders in de buurt. Met een gratis fitheidstest en beweegprogramma voor volwassenen ga je onderzoeken welke beweegactiviteit er bij je past.


Het programma is op de dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in de gymzaal aan de Walingstuin. De eerste vier lessen worden door de buurtsportcoaches van Team Sportservice gegeven en de laatste 6 lessen zijn proeflessen bij lokale sportaanbieders.

Om te weten hoe je er qua fitheid voor staat kan je voorafgaand aan het programma meedoen aan een fitheidstest. Hier worden lenigheid, kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, gewicht en bloeddruk gemeten.

Het programma duurt 10 weken en start op 27 februari met de laatste les op 23 april. Voor de fitheidstest kan je op dinsdag 13 februari tussen 19:30 en 21:30 uur terecht. De test die je aflegt duurt een half uur binnen een gegeven tijdslot.

Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.sportenbewegenincastricum.nl. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Winnie, via wassendelft@teamsportservice.nl of 088 - 2037340. Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland in samenwerking met lokale aanbieders. In het belang van de gezondheid van haar inwoners financiert de Gemeente Castricum financiert het programma.