CASTRICUM - Op zondag 17 november organiseert Cairn Trails & Adventures de 2e editie van de Graef Castricum Trail. Diverse afstanden voor beginnende en ervaren hardlopers door de bossen en duinen van het Noord Hollands Duinreservaat.

Trailrunning is een populaire hardloopvariant waar het gaat om het genieten van jouw uitdaging in de natuur. I.s.m. terreinbeheerder PWN bieden we ook dit jaar weer een schitterend parcours met een grote afwisseling in ondergrond en adembenemende vergezichten verdeeld over het PWN terrein. We starten de ochtend om 9:30 uur met onze stoere serie Kids Trails, een Kidsrun voor de allerkleinsten in 2 categorieën van 7-9 jaar en 10-12 jaar. Ultra atleten starten zondagochtend 7:00 uur de lange afstand over 60 kilometer. Daarnaast zijn er diverse afstanden van 6, 11, 23 en 35 km Trail en Cani Trail. Laatstgenoemde is het hardlopen met je trouwe viervoeter.


Start- en Finish zijn zal worden ingericht op de atletiekbaan van AV Castricum. Inschrijven is mogelijk online, er zijn nog zo'n 100 startbewijzen beschikbaar. www.cairnadventures.nl Volg ons op Facebook @castricumtrail