CASTRICUM - Thea Rentenaar en Dick van het Kaar nemen je op donderdagavond 31 oktober in de bibliotheek in Castricum mee in de wereld van gelaatkunde. Wat vertellen uiterlijke kenmerken over jou? De grootte van je neus geeft bijvoorbeeld je wil aan om je in de wereld te zetten. Je kin staat voor daadkracht: kijk maar naar sporters. Het is leuk de verschillen per persoon te gaan herkennen. Kom kijken en luisteren en begrijp jezelf en anderen beter.


Deze spirituele avond staat in het teken van uitdrukkingskracht van de gelaatkunde. In de gelaatkunde worden 3 naturellen onderscheiden: het bewegings-, het gevoels- en het voedingsnaturel. In jouw verschijning kun je dus zien wat jouw talent en jouw energie is. Ook begrijp je jezelf en de ander beter en dat maakt de wereld vreedzamer. Wil jij ook je mensenkennis vergroten? Kom het ervaren en doe mee. Laat je verrassen.

Over Thea Rentenaar en Dick van het Kaar?
Thea en Dick maakten in Duitsland in kennis met gelaatkunde. Zij werden hierdoor zo gefascineerd dat ze een studie in Nederland zijn gaan volgen. Zij ontdekten de waarde van de gelaatkunde en zij besloten beiden om deze passie te gaan uitdragen. Dit doen Thea en Dick vanuit harmonie, respect en verbinding. En natuurlijk ook vanuit de opgedane eigen levenservaring.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 31 oktober. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 515 99 293.