CASTRICUM - Op donderdag 27 februari neemt Dorien Hoogerheide je mee in een spirituele lezing.

Het thema van de avond is 5G, de nieuwste generatie hoog-frequente mobiele telefonie / services, en de gevolgen voor de gevoeligere lagen van de geziene én ongeziene wereld. Denk aan natuur, dieren, ongeboren leven, onze geestesvermogens, alsook de ijlere wezens op deze aarde; natuurwezens, zoals elfen en kabouters... Dorien Hoogerheide spreekt, geïnspireerd door 'boven'.


Ook gaat Dorien in op de gevolgen voor de gevoeligere lagen van de geziene wereld zoals bijvoorbeeld wolken, water, bomen en ongeboren leven. Voorafgaand aan deze avond wordt een kort filmpje getoond over wat 5G nou eigenlijk is, en waarom het niet zomaar een ‘snellere versie’ is van 3G of 4G maar een wezenlijk andere technologie. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over Dorien Hoogerheide

Dorien Hoogerheide is medium. Zij geeft persoonlijke consulten in haar woonplaats Andijk. Ze heeft twee boeken geschreven die zij van God heeft doorgekregen: “Liefde voor jezelf” en “Verlicht je leven”. Voor meer informatie over Dorien , haar boeken, consulten en cursussen, kun je kijken op www.berichtenvanboven.nl.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Martine Nijenhuis, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 27 februari. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 12,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via www.brightnow.nu/lezingen.