CASTRICUM - Het fietsweer staat weer voor de deur, dus haal uw fiets uit de schuur en fiets op 15 mei gezellig mee met de buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland. We verzamelen om 10.00 uur bij de ingang van het Gemeentehuis van Castricum.

Deze gratis fietstocht is 30 kilometer en tussendoor drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee. Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te fietsen is van harte welkom. U kunt deelnemen op een normale fiets, e-bike, duofiets, driewieler, ligfiets of tandem. Kortom iedereen is welkom.

Laat uw routeplanner maar thuis, want de buurtsportcoach weet de weg. Het belooft een ochtend vol gezelligheid te worden. Wij verwachten rond 12.30 uur weer terug te zijn op het gemeentehuis. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via onze website www.teamsportservice.nl/kennemerland U kunt zich alleen of samen met iemand opgeven, we fietsen in groepsverband.

Heeft u vooraf nog vragen of lukt het aanmelden online niet? Neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Stefan via 088-203740 of sbakker@teamsportservice.nl