CASTRICUM - Twee maal per maand worden er op zaterdag van 10.00 tot 12.00, in het gebouw van stichting Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30, creatieve activiteiten aangeboden in het Crea Café. Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum.

Op de website www.egcastricum.nl kun je lezen op welke zaterdagen het CreaCafé is geopend en welke workshops wanneer worden gegeven.

Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie of thee creatief bezig te zijn. Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je wekom.

Zaterdagochtend 4 november gaan we met elkaar Empanada’s gevuld met appel, pecannoten en rozijnen maken. Empanada is gevuld deegwaar. De naam komt van het Spaanse, Portugese werkwoord empanar, dat letterlijk inpakken of inwikkelen met brood betekent. Tijdens de workshop gaan de deelnemers zelf Empanada’s bereiden en vervolgens gaan we deze afbakken in een oven.

Voor deze workshop vragen we een eigen bijdrage van één Euro en vijftig cent. Daarvoor krijg je voldoende materiaal om zelf twee Empanada’s te maken. In verband met de inkoop van materialen moeten deelnemers zich vooraf aanmelden. Mocht je nog vragen hebben, of je willen aanmelden, stuur dan een E-mail naar CreaCafe1901@gmail.com