CASTRICUM - Op maandagmiddag 9 november organiseren Toonbeeld en muziekvereniging Emergo Castricum samen een open les slagwerk. Hier kunnen kinderen vanaf 7 jaar kennis maken met alle verschillende slagwerkinstrumenten: van triangel tot kleine trom en van xylofoon tot pauken.

Docent Pieter Mark Kamminga laat de kinderen spelenderwijs zien wat je allemaal kunt doen met klank, muziek en ritmes. Enthousiaste kinderen kunnen zich na afloop aanmelden om te starten met de slagwerkklas.

Pieter Mark is de nieuwe docent slagwerk van Emergo bij Toonbeeld. Hij is geboren en getogen in Friesland en is momenteel in de afrondende fase van zijn studie aan het Conservatorium in Amsterdam. HIj speelt in meerdere orkesten, in binnen- en buitenland en is tevens docent bij CMV Grootegast.

De open les start op maandag 9 november om 16.30 uur in de Theaterzaal van Geesterhage en duurt ongeveer 45 minuten. In verband met alle maatregelen is aanmelden vooraf gewenst. Dit kan via https://www.toonbeeld.tv/form-view/5 of door een email te sturen naar info@emergo.org.

Meer informatie over de verschillende cursussen en tarieven is te vinden op https://www.toonbeeld.tv/hafabra-opleiding/.