CASTRICUM - De succesvolle activiteiten voor jongeren in Castricum om sportdeelname te stimuleren vragen om een herhaling. Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn op 6,7 en 8 april weer gratis activiteiten voor jongeren aanbieden. Het is belangrijk dat jongeren blijven bewegen en hun sociale contacten kunnen onderhouden.

Op dinsdagavond 6 april staat Archery Attack ingepland. Dit is een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Op woensdagavond 7 april staat bubbel-/bumpervoetbal op het programma. Een hilarische activiteit, waarbij overeind blijven een kunst is. Donderdagavond 8 april sluiten we af met een gave bootcamp les van Full of Life. Dit is een combinatie tussen kracht, uithoudingsvermogen en vooral veel plezier. Alle activiteiten vinden plaats op het honk- en softbalveld in Castricum, Puikman 2. Ben jij super sportief of juist helemaal niet sportief? Geen enkel probleem, alle jongeren van 12 t/m 18 jaar zijn welkom.

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand programma? Ga dan snel naar de website www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 en meld je aan voor één of meerdere activiteiten. Wij houden ons gedurende alle activiteiten aan de maatregelen van het RIVM rondom corona.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl.