CASTRICUM - In de decembermaand maak je bij Winkelcentrum Geesterduin volop kans om mooie prijzen te winnen. Zo kan je een reischeque winnen ter waarde van €2.000,- voor een trip naar Disneyland Parijs, en met de ‘Foto Winactie’ maak je kans op cadeaubonnen ter waarde van €50,-.


Het winkelcentrum is deze dagen zowel binnen als buiten fraai verlicht. Met deze verlichting, waarbij de 3D Disney figuren het hoogtepunt vormen, probeert Winkelcentrum Geesterduin letterlijk en figuurlijk een beetje licht in deze bijzondere tijden te bieden. En aan de hand van de sfeerverlichting met het Disney thema zijn er een tweetal acties waarmee je fraaie prijzen kan winnen.

Win een reischeque t.w.v. €2.000,-
In de periode van dinsdag 8 tot en met donderdag 31 december ontvang je bij iedere aankoop bij de aangesloten winkels een actiebon. Door de actiebon in te vullen en in te leveren bij de daarvoor bestemde inleverpunten bij D-Reizen, Nelson Schoenen of Gall & Gall ding je mee naar het winnen van de reischeque. Aansluitend bij het Disney thema is de reischeque bedoeld voor een fraaie trip naar Disneyland Parijs. Met het oog op eventueel geldende coronamaatregelen is het in overleg mogelijk om een andere bestemming te kiezen. In januari zal de winnaar of winnares bekend gemaakt worden.

Foto Winactie
Door een leuke (selfie) foto te maken met de 3D Disney figuren maak je kans om één van de acht cadeaubonnen ter waarde van €50,- te winnen. Om kans te maken hierop is het de bedoeling dat je Geesterduin volgt via Facebook en/of Instagram. Door vervolgens je gemaakte foto te plaatsen op Facebook of Instagram met #feestverlichtinggeesterduin maak je kans op één van de cadeaubonnen. Onder de inzenders worden 8 cadeaubonnen verloot, en de winnaars worden eind december bekend gemaakt.