CASTRICUM - Het eerste Dancing DOK-Diner op 8 november was een groot succes. Paren van alle leeftijden vulden de dansvloer van De Oude Keuken. En er werd tussendoor heerlijk gegeten. Mocht u ook zin hebben in een avondje ballroomdansen: op donderdag 13 december bent u van harte welkom. U kunt zich al aanmelden!

Dancing DOK-Diner
U wordt om 18.30 ontvangen met een hartig hapje, rond 19.30 kunt u genieten van de hoofdmaaltijd. Op het menu staat deze keer krokante gekonfijte eendenbout met mosterd dragon jus, zuurkool en aardappelmousseline (of een vega alternatief). Tegen 22.00 sluiten we de avond af met koffie. Tussen de drie gangen van het menu heeft u volop ruimte om te dansen. Het gehele arrangement kost €24,50. We vragen u wel even te reserveren, graag voor 11 december.

Hans Vos
Dancing DOK-Diner staat onder de energieke leiding van Hans Vos, allround dansinstructeur, die tijdens het jubileumfeest van De Oude Keuken heel wat voetjes van de vloer kreeg. Quickstep, chachacha, jive of tango, ze komen allemaal langs. Hans: ‘Ook wie maar enkele basis stapjes kent kan al meedoen. Geen partner? Dat mag niemand verhinderen om te komen en te genieten van een quickstep op de keukenvloer!’

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deoudekeuken.net