CASTRICUM/LIMMEN - Na een korte ombouwperiode opende de voormalig DEEN-supermarkten op de Torenstraat in Castricum en op de Berkenlint in Limmen vanochtend gelijktijdig hun deuren als DekaMarkt. Onder toezicht van diverse omwonenden knipten supermarktmanagers Marco Paarlberg (Castricum) en Sebastiaan van Duist (Limmen) het lintje door en heetten iedereen welkom in hun nieuwe supermarkten. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Marco Paarlberg (Castricum) vertelt: "Welkom bij uw nieuwe DekaMarkt! U kunt hier rekenen op een groot assortiment kwaliteitsvlees, want dit verwerken we zelf in onze eigen slagerij. En vergeet ook ons vegetarisch vers assortiment niet! Volledig vegan en met een gezonde basis van erwten, tarwe of groenten. Zo wordt variëren nog makkelijker. Ook bakken we zelf elke ochtend het knapperigste brood in onze eigen bakkerij en de hele dag door ter plekke op de winkelvloer. Verder is er aandacht voor het lekkerste vers, vakmanschap en uitstekende service. En omdat we zoveel zelf doen, betaalt u nooit teveel. We bieden u de beste smaak. Voor de beste prijs."

"Maar u vindt ook een flink aantal vertrouwde producten van DEEN terug. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega's gewoon nog terug. Zij kennen u en u kent hen. Wel zo prettig! Kortom, het vertrouwde van D'EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!" vult supermarktmanager Sebastiaan van Duist (Limmen) aan.

DekaMarkt trakteert
De komst van DekaMarkt naar Castricum en Limmen gaat niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, in Limmen worden er naast bloemen op de openingsdag ook poffertjes uitgedeeld en een dag later staat de poffertjeskraam in Castricum. Op zaterdag 9 oktober ontvangen de eerste 200 klanten in beide plaatsen een gratis appeltaart en op zondag 10 oktober worden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder kunnen de bewoners van Castricum en Limmen rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega's die met een bakfiets rondrijden.

Beide supermarkten zijn 7 dagen per week open.