UITGEEST - Breedweer Facilitaire Diensten uit Uitgeest is uitgeroepen tot finalist van de European Cleaning & Hygiene Awards 2022. De prestigieuze awards worden op 28 april uitgereikt in Hotel Le Plaza in Brussel.


De European Cleaning & Hygiene Awards zijn dé prijzen in de schoonmaakindustrie gelanceerd door European Cleaning Journal. De prijzen zijn een erkenning voor bijzondere prestaties in de schoonmaakindustrie. Schoonmaakbedrijven, fabrikanten en distributeurs uit heel Europa maken kans op titels in verschillende categorieën. ‘We zijn ontzettend trots dat we genomineerd zijn in maar liefst twee categorieën,’ aldus commercieel directeur Jack Stuifbergen.

Breedweer maakt kans in de categorie Inzet voor diversiteit op de werkvloer en Investering in training. Twee onderwerpen die bij social enterprise Breedweer hoog in het vaandel staan. ‘Iedereen heeft een talent en verdient een duurzame kans op de arbeidsmarkt ongeacht afkomst, religie of sexe. Wij zetten ons dagelijks in om dat voor elkaar te krijgen en daarvoor is investeren in opleiding en training van onze medewerkers essentieel. We kijken uit naar de uitreiking op 28 april en hopen de felbegeerde trofeeën mee naar Uitgeest te mogen nemen,’ besluit Jack.

Over Breedweer Facilitaire Diensten

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener uit Uitgeest. Vanzelfsprekend zorgt het bedrijf voor schone panden, gevels en vloeren van haar opdrachtgevers. Maar daarnaast gaat Breedweer een belangrijke stap verder. Zij gebruikt schoonmaak als middel om maatschappelijke impact te maken. De missie van Breedweer is zoveel mogelijk mensen uit kwetsbare doelgroepen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Ons motto? Niet lullen, maar impact maken!

www.echawards.com

www.breedweer.nl