CASTRICUM - De Oude Keuken staat open voor iedereen en vindt het belangrijk om terug te geven aan de samenleving. Met dit in gedachte organiseert De Oude Keuken op vrijdag 21 juni a.s. een speciale avond om aandacht te besteden aan mensen met een beperkt of slecht zicht en om geld in te zamelen voor het Oogfonds. U kunt deze avond ervaren hoe het is om te leven zonder zicht door mee te doen met de actie Blind Voor 1 Dag bij De Oude Keuken.


Als Social Enterprise vindt De Oude Keuken het belangrijk dat iedereen een kans krijgt, daarom doen ze mee aan de actie van het Oogfonds. Bij de deur worden oogmaskers uitgedeeld om te kunnen ervaren welke obstakels mensen met een visuele beperking dagelijks mee maken. De beleving begint dus meteen bij binnenkomst. Om de andere zintuigen extra te laten prikkelen heeft de chef-kok van De Oude Keuken een speciaal diner samengesteld voor een vaste prijs. Door van ieder diner dat verkocht wordt een deel van de opbrengst te doneren, helpt De Oude Keuken bij het inzamelen van geld voor het Oogfonds. Daarnaast is er voor gasten de mogelijkheid om zelf ook een bijdrage te leveren.

Om nog beter te kunnen begrijpen hoe het leven als slecht ziende is, komt Frank Boske, vriend van De Oude Keuken, ook genieten van een diner. Boske is zelf slecht ziend en kan als geen ander vertellen hoe het is om te leven met beperkt of slecht zicht. Hij zal tijdens de actie vertellen over slecht ziend zijn en hoe hij daar mee omgaat.

Kom op vrijdagavond 21 juni a.s. naar De Oude Keuken voor deze bijzondere ervaring en om het Oogfonds te steunen voor meer en beter onderzoek naar oogziektes. Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer wel even via de website van De Oude Keuken!

www.deoudekeuken.net