CASTRICUM - Hoe lang geleden heeft u theorie- en verkeersexamen gedaan? Kent u alle verkeersregels nog? Bij een kort testje van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat veel mensen de verkeersregels niet altijd weten. Vandaar dat de buurtsportcoaches van Team Sportservice samen met een getrainde expert van Veilig Verkeer Nederland een gratis opfriscursus organiseren in de Raadszaal van het gemeentehuis in Castricum. Test uw eigen kennis, wij garanderen een leerzame en gezellige middag!

Deze bijeenkomst draait onder andere om het opfrissen van de verkeersregels en de bewustwording van uw deelname in het verkeer. Het aantal fietsongelukken neemt de laatste jaren fors toe. Om de kans op een ongeval te verkleinen is het belangrijk dat u de verkeersregels kent en beheerst. De bijeenkomst is op 3 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname aan deze activiteit is gratis en we zullen een korte pauze nemen voor een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Na de bijeenkomst zullen we u via de mail een link sturen naar de website van Veilig Verkeer Nederland. Op hun site kunt u twee ‘opfrisquizen’ vinden. Door deze te maken kunt u in korte tijd uw verkeerskennis testen. Altijd leuk om deze quiz te doen met familieleden die niet naar deze bijeenkomst zijn geweest. U zult dan vast en zeker winnen!

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en doet u via de agenda op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland Let op: Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar. Meld uzelf dus op tijd aan, want vol=vol. Heeft u vragen of lukt digitaal aanmelden niet? Bel of mail dan naar een van onze buurtsportcoaches via 088-2037340 of mail naar kennemerland@teamsportservice.nl