CASTRICUM - Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte via de computer? Zit je met vragen en zou je graag willen dat een expert meekijkt voor je op de verzendknop drukt? In maart en april kun je in de bibliotheek in Castricum terecht voor ondersteuning. De hulp bij de aangifte 2022 verzorgd door stichting Welzijn Castricum.

De hulp bij aangifte is gratis en voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Heb je vragen of twijfel je aan de juiste aanpak, dan is er ondersteuning aanwezig die jou helpt met je vragen. Bezoekers aan deze speciale belastingspreekuren doen zelf hun aangifte.

Castricum

Vrijwilligers van Welzijn Castricum verzorgen een inloopspreekuur voor vragen rond de aangifte in de bibliotheek in Castricum. Zij zijn op woensdag 22 en 29 maart en 5, 12, 19 en 26 april aanwezig in de bibliotheek van 11.00 tot 12.00 uur.

Wat heb je nodig?
De hulp is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Neem je administratie en een werkende DigiD inlog mee. Sinds 1 januari kun je alleen nog maar inloggen met DigiD via een SMS-code of de DigiD app. Het is belangrijk dat je dit vooraf geregeld hebt. De bibliotheek biedt hulp bij DigiD bij onze inloopspreekuren waar je met digitale vragen terecht kunt.