CASTRICUM - Loop jij wel eens tegen gedrag aan van je kind wat je lastig vindt? Wil jouw kind bijvoorbeeld niet meer eten, niet met andere vriendjes spelen en alleen maar bij jou zijn of heeft het een sterke eigen wil en gaat het overal tegen in? Er wordt dan al snel gesproken over een kind dat lastig is of doet. Op donderdagavond 10 oktober verzorgt gezins- en kindercoach Lisette de Graaf een workshop die een ander inzicht geeft.

Bestaan lastige kinderen ook werkelijk? Of willen deze kinderen jou als ouder wat laten zien? In deze workshop ga je aan de slag met hoe je signalen van je kind kan herkennen en oppakken. En wat het voor jou als ouder maakt dat jij bepaald gedrag van een kind als lastig ervaart. Lisette gaat in op specifieke behoeftes die een kind van jou nodig heeft. Deze workshop is bedoeld voor ouders / verzorgers van kinderen van 0 tot 12 jaar.
Meer informatie over Lisette en haar werk vind je op www.t-gevoel.nl.

Aanmelden
Is je belangstelling gewekt en wil je meer weten? Je bent van harte welkom op donderdag 10 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl. De toegang is € 10,-. Aanmelden kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek. Je betaalt met pin.