CASTRICUM/AKERSLOOT - Op 27 september en 4 oktober organiseert Bibliotheek Kennemerwaard een gezellige activiteit. Op 27 september in de bibliotheek in Akersloot en op 4 oktober in de bibliotheek in Castricum. Van 10.00 tot 11.00 uur kan er taalbingo gespeeld worden in de bibliotheek. Het is niet zomaar bingo, het is taalbingo! Het spel wordt op een bijzondere manier gespeeld.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je een bingokaart. Er gaat geen molen draaien met balletjes, maar er wordt een verhaal voorgelezen, waarin telkens cijfers genoemd worden. Let goed op want bij een volle kaart mag je een leuk prijsje kiezen. Een verrassend nieuwe en hilarische manier om bingo te spelen. Meedoen is gratis en we maken er samen een gezellige ochtend van. Vol energie keer je weer huiswaarts.

Waar en wanneer?

Taalbingo is op woensdag 27 september in de bibliotheek in Akersloot (Rembrandtplein 1). Op woensdag 4 oktober in de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1). Het tijdstip is van 10.00 tot 11.00 uur. Voor de taalbingo hoef je je niet aan te melden. Het is geheel kosteloos en zelfs het kopje koffie/thee wordt je aangeboden door de bibliotheek en de gemeente.