CASTRICUM - Ben je 16 jaar of ouder en hou je van dieren, schoonmaken en samenwerken? De Dierenambulance Kennemerland is dringend op zoek naar dierverzorgers. De dierverzorging zorgt voor de eigen dieren (katten, kippen, konijnen en vogels) en voor dieren die tijdelijk worden opgevangen. ‘s Morgens van 9 uur tot ongeveer 12.30 uur werk je samen met een paar collega’s om het de dieren helemaal naar de zin te maken. Hokken schoonmaken, voer en water verversen, aandacht geven aan de dieren en samen de klus klaren, dat is dierverzorging bij de Dierenambulance Kennemerland.


De Dierenambulance Kennemerland in Heemskerk (op de rand van Castricum) is 24/7 paraat met twee ambulances en een reserve-ambulance.

Wie heeft graag contact met mensen en wil hen vooral welkom heten in Huis van Hilde? Dan is het werk bij de balie / winkel iets voor jou! Aan de balie ben je het visitekaartje van Huis van Hilde. Je ontvangt bezoekers hartelijk en maakt hen wegwijs in het gebouw. Daarnaast verkoop je producten uit de museumwinkel. Ook informeer je bezoekers over interessante bezienswaardigheden in de regio van Castricum.

Ben jij degene die samen met een cliënt van RIBW-KAM (Begeleid Wonen) naar de sportschool gaat?

Als geen ander weet jij dat sport ontspant en een goede afleiding kan geven, maar een mijnheer heeft wat motivatie en ondersteuning nodig om er te komen. Neem jij hem mee?

Wie interesse heeft in een van deze vacatures, of ander vrijwilligerswerk wil doen, kan een afspraak maken bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk (onderdeel van Stichting Welzijn Castricum) Geesterduinweg 5 in Castricum. Het telefoonnummer is 0251-65 65 62. De vacaturebank is ook te vinden op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl en op Facebook en Twitter.